Etusivu » Hakijoille » Fuksimuistio

FUKSIMUISTIO

Ensinnäkin, onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa Biopsiin!

Olet nyt yksi ensimmäisen vuoden opiskelijoista eli fukseista! Mikäli ainejärjestön tarkoitus ja toiminta itsessään vielä mietityttää, voit lukea siitä lisää Jäsenelle -sivulta ja aukeavasta pudotusvalikosta! Koska ensimmäisen vuoden aikana sattuu ja tapahtuu vaikka mitä, on alle koottu muistilista asioista, jotka kannattaa muistaa hankkia ennen opintojen alkua, sekä asioista ja tapahtumista mitkä on syytä pitää mielessä!

  • Ensimmäisenä pitää muistaa ottaa vastaan opiskelupaikka ja maksaa TREY:n, eli Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan jäsenmaksu! Samalla ilmoittaudut läsnäolevaksi lukuvuodelle.
  • Jotta asuminen olisi erityisen mukavaa, tarvitsen asunnon; opiskelija-asuntoja Tampereelta löytyy TOAS:in ja POAS:in tarjoamina. Ensimmäisen vuoden opinnot ovat sijoitettuina niin Kaupin kuin Hervannan kampuksille, joten tämä on hyvä huomioida asuntoa hakiessa.
  • Opiskelijakortti! Kortin saat tilattua TREY:n sivuilta, ja tarvitset sitä niin yliopistolla liikkumiseen, opiskelija-alennusten saamiseen kuin kirjojen lainaamiseen.
  • Hanki bussikortti. Tampereella liikkuminen kampusten välillä (ja noin muutenkin) on helpointa bussilla.
  • Tutustu lähetettyyn materiaaliin ja fuksiläystäkkeeseen! (löytyy myös alempaa tekstistä) Sieltä löydät paljon hyödyllistä materiaalia ja ensimmäisten viikkojen aikataulun.
  • Mikäli kysyttävää herää, ole yhteydessä tuutorivastaavaan! Hänen yhteystietonsa löydät Hallitus-sivulta.
  • Muista kurssi-ilmoittautuminen! Ohjeet tähän löydät fuksiläystäkkeestä.
  • Jotta pysyt aikatauluissa mukana, käyhän liittymässä omaan fuksiryhmääsi Facebookissa. Ryhmä on suljettu, mutta laita liittymispyyntöä tulemaan! Pyynnöt hyväksytään, kunhan vain uudet opiskelijat ovat selvillä. Käy samalla seurailemassa Biopsin muita someja!

Tässä vielä linkki fuksiläystäkkeeseen, josta saat ensikosketuksen uusiin tuutoriehisi ja paljon tärkeää lisätietoa opintojen aloittamisesta. Läystäke vastaa moniin kysymyksiin, joten se kannattaa ehdottomasti lukea!

Syksyllä nähdään!

Hakijalle02-2
Hakijalle03-3-450x300