Etusivu » Jäsenelle » Ainejärjestönauhan pito-ohje

Biopsin ainejärjestönauha on reunoilta violetti ja keskeltä valkoinen. Sitä käytetään Biopsin vuosijuhlilla sekä edustettaessa ainejärjestöä muiden opiskelijajärjestöjen vuosijuhlilla. Biopsin ainejärjestönauhaa voi ostaa hallituslaisilta Kerhiksellä, hintaan 4€/kpl.

Naiset taittelevat 40 cm pätkästä nauhaa ruusukkeen, jossa on kaksi kerrosta (taitteluohje alla). Ruusuketta pidetään vasemmassa rintapielessä ja se ei saa koskettaa ihoa.

Miehille leikataan nauhaa 80 cm pala, joka laitetaan hakaneuloin kiinni puvunpaitaan/frakkipaitaan niin, että nauha kulkee oikealta olkapäältä vasemmalle alaviistoon (solmion päältä ja frakin tapauksessa frakkiliivin alta).

 

 

 

Kunniamerkit kiinnitetään nauhaan. Kunniamerkkien myöntämisperusteena on jäsenen osoittama pyyteetön työ yhdistyksen hyväksi. Ainejärjestön jäsenet voivat ehdottaa hallitukselle kunniamerkin ehdokkaita perusteluineen, ja hallitus tekee päätöksen ehdotusten perusteella hallituksen kokouksessa. Kunniamerkit jaetaan seuraavilla vuosijuhlilla. Myös ainejärjestön puheenjohtaja palkitaan vuosittain kunniamerkillä.

 

Taitteluohjeet:

  1. Taita nauha kaksinkerroin 7 cm leveydeltä.

2. Taita nauha uudelleen niin, että se on kolminkerroin.

 

 

 

 

 

 

3. Taita päällimmäistä nauhaa vasemmalta oikealle siten, että päällimmäisen silmukan alta nauhaa on näkyvissä 1 cm.

 

 

 

 

 

 

4. Taita samalla tavalla toinen puoli.

5. Taita silmukan takaa kiertävä nauhan loppupää siten, että myös silmukan takapuolelle jää 1 cm taitosta näkyviin.

 

 

 

 

 

 

 

6. Palauta ruusuke kuvan 4. mukaiseen kohtaan ja kierrä nauhan loppupää ruusukkeen takakautta.

 

 

 

 

 

 

 

7. Kiepauta nauhan loppupää ruusukkeen edestä uudelleen ruusukkeen taakse.

 

 

 

 

 

8. Käännä ruusukkeen nurjapuoli esiin. Tässä kohtaa voit katkaista ylimääräisen palan nauhan häntää tai taittaa sen kaksinkerroin ruusukkeen taakse. Ompele ruusuke kasaan muutamalla pistolla nurjalle puolelle.

 

 

 

 

 

 

 

9. Kiinnitä hakaneula ruusukkeen takapuolelle ja valmista tuli 🙂