Etusivu » Yrityksille

Bioteknologian ja biolääketieteen tekniikan opintojen myötä Biopsilaiset pystyvät hyödyntämään sekä lääketieteen että terveysteknologian osaamistaan terveyden ja hyvinvoinnin saralla. Maisterivaiheen erikoistumisvaihtoehdot kouluttavat Biopsilaisista tulevaisuuden asiantuntijoita molekyylibiologian, soluteknologian ja bioinformatiikan osa-alueisiin. Korkeatasoinen koulutus takaa meistä kansainvälisiä huippuosaajia mm. asiantuntijatehtäviin, projektityöskentelyyn, tutkimus- ja tuotekehitykseen sekä alamme myynti- ja markkinointitehtäviin.

Yritysyhteistyön avulla pystymme tarjoamaan yrityksille ainutlaatuisen tilaisuuden tuoda esille omia urapolkujaan. Samalla yritykset saavat kattavaa näkyvyyttä vaivattomasti valitsemillaan kanavilla. Yhteistyökumppaninamme tavoitat tulevaisuuden huippuosaajat helposti.

Yritystiimi haluaa tarjota myös jäsenistölleen yritysvierailuita ja -esittelyitä matalalla kynnyksellä. Tällä haluamme erityisesti kannustaa jäsenistöämme etsimään uramahdollisuuksia myös akateemisen maailman ulkopuolelta ja samalla laajentaa heidän käsitystään bioalan monipuolisuudesta.

Tämänhetkiset yhteistyökumppanimme

Thermo Fisher Scientific
OrionPharma
Admescope logo
Fimlab
Grundium
Loimu
Henemainos-inv
Medaffcon logo
bionavis-logo-vector
MYLAB logo

YHTEISTYÖPAKETIT

Yhteistyösopimus Biopsi ry:n kanssa varmistaa, että yrityksesi päätyy jäsenistömme tietoon ja tavoittaa maksimaalisen määrän tulevia bioalan ammattilaisia.

Tarjoamme useita eri yhteistyömahdollisuuksia, joiden tavoitteena on tuoda yrityksiä eri kanavien kautta jäsenistömme nähtäville ja tätä kautta tarjota myös yrityksille mahdollisuus esimerkiksi hankkia osaajiemme joukosta itselleen parhaat harjoittelijat, gradutyöntekijät tai valmistuneet asiantuntijat.

Lisäksi solmimalla yhteistyösopimuksen kanssamme tuet järjestömme monipuolista toimintaa, ja takaat, että nouset myös tämän myötä muita bio- ja terveysalan yrityksiä paremmalle ja näkyvämmälle paikalle jäsenistömme silmissä.

Lisätietoa paketeista voi tiedustella yritystiimiltämme!

Biocollab

Biocollab-yhteistyöpaketti

Solmimalla yhteistyösopimuksen Biopsi ry:n kanssa takaat, että yrityksesi nousee osaavan ja aktiivisen opiskelijajäsenistömme tietoon. Biocollab-yhteistyövaihtoehtomme takaa yrityksellenne kattavimman mahdollisen näkyvyyden seuraavien välineiden myötä:

– Biopsi ry:n 20-vuotisvuosijuhlien kutsut, juhlapöytien lauluvihkot ja/tai pöytäkolmiot, kuvausseinä sekä vuosijuhlasalin päänäytön näytönsäästäjä

– Syksyllä 2021 aloittavien uusien opiskelijoiden haalarit (n. 30 kpl)

– Vastavalmistuneiden nettisivujemme etusivu ja yrityksille -osio

– Ainejärjestömme rakkaalle ja aktiivisesti käytössä olevalle kerhohuoneelle sijoitettava taulu

 

 

 

 

Biovisibility

Biovisibility-nettisivupaketti

Ryhtymällä yhteistyöhön kanssamme Biovisibility-paketin myötä varmistat paikkasi Biopsi ry:n uudenkarheiden nettisivujen etusivulla, sekä yrityksille -osiossa.

Tämän kautta pääsette myös näyttämään jäsenillemme, että juuri te olette mukana siinä joukossa, joka mahdollistaa upeat tapahtumamme ja turvaa toimintaamme.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bioveralls

Bioveralls-haalaripaketti

Valitsemalla ainejärjestömme tarjoaman Bioveralls-paketin varmistat, että yrityksenne nimi on kirkkaana jokaisen syksyllä 2021 aloittavan fuksin mielessä ja vielä kirkkaampana uudenkarheissa haalareissa, jotka toimitetaan uusille opiskelijoille heti opintojen alkupuolella. Sen lisäksi takaamme myös, että muut opiskelijat tulevat varmasti huomaamaan teidät lukemattoman monissa Tampereen opiskelijayhteisöjen poikkitieteellisissä tapahtumissa.

Uusia opiskelijoita alallamme tulee syksyllä olemaan n. 30 kappaletta. Haalareissa on paikkoja rajallinen määrä, joten varmistakaa itsellenne hyvä paikka ajoissa!

 

 

 

 

 

 

 

RekryLAB 2022

RekryLab 2022 -yhteistyöpaketti

Ainejärjestömme on mukana järjestämässä 2022 tulevaa RekryLAB -tapahtumaa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Bioteekkarikilta Bioner ry:n, Ympäristöteekkarikilta ry:n, Hiukkanen ry:n, Materiaali-insinöörikilta ry:n ja Sähkökilta ry:n kanssa.

Tapahtuma toimii eräänä merkittävimmistä rekrytointitapahtumistamme, ja tarjoammekin nyt alamme yrityksille mahdollisuutta päästä itse esittelijäksi tähän useiden satojen opiskelijoiden tapahtumaan.

RekryLAB 2022 -yhteistyöpaketti kattaa esittelypaikan tapahtumassa, ylläpidon, sekä näkyvyyttä tapahtuman mainonnassa. Lisäksi RekryLAB 2022 -premiumpaketilla saat yrityksellesi paremman näkyvyyden tapahtumassa. Premiumyhteistyöpaketin kanssa kannattaa olla nopea, sillä pakettia on meidän puolestamme tarjolla ainoastaan yksi kappale!

Edellisvuoden tapahtumaa pääsee tarkastelemaan tästä: https://rekrylab.com

 

 

 

Lisäksi olemme avoinna kaikille mahdollisille yhteistyömalleille, ja pyrimme toteuttamaan kaikki mahdolliset yhteistyöehdotukset omien rajojemme puitteissa. Mikäli yrityksellänne on siis jokin pakettiemme ulkopuolinen yhteistyöehdotus, ottakaa yhteyttä yritystiimiimme niin katsotaan yhdessä, miten lähdetään viemään ehdotustanne eteenpäin!

YRITYSTIIMI

Yritystiimi toimii Biopsi ry:n ja yritysten välisenä ensisijaisena yhteydenpitotahona ja hoitaa lähtökohtaisesti yritysyhteistyöhön liittyviä asioita.

Tiimimme tehtävänä on tuoda alamme yrityksiä sekä muita jäsenistöllemme tärkeitä toimijoita heidän tietoonsa. Lisäksi tarkoituksenamme on olla jäsenistön ja yritysten välinen kanava, jolla molemminpuolista yhteistyötä voidaan harjoittaa.

Mikäli olette kiinnostuneita yhteistyöstä kanssamme, ottakaa yhteyttä Biopsi ry:n yrityssuhdevastaavaan, tai johonkin yritystiimimme jäsenistä!

Essi Koho hallituskuva

Essi Koho

Yrityssuhdevastaava

essi.koho@tuni.fi

+358 45 113 1957

Lotta Kulmala yritystiimikuva

Lotta Kulmala

lotta.kulmala@tuni.fi

+358 50 575 7255

Laura Mäkelä yritystiimikuva

Laura Mäkelä

laura.makela@tuni.fi

+358 50 411 0739

Emma Pesu yritystiimikuva

Emma Pesu

emma.pesu@tuni.fi

+358 50 911 2353

Ida Peuhkurinen yritystiimikuva

Ida Peuhkurinen

ida.peuhkurinen@tuni.fi

+358 44 051 7586

Sini Saarimaa yritystiimikuva

Sini Saarimaa

sini.s.saarimaa@tuni.fi

+358 40 136 1130

Tässä hieman tunnelmia aiemmista yhteistöistämme, ja esimakua siitä mitä yhteistyö kanssamme tuo teille!

Vuosijuhlakuvien kuvaaja: Alli Anttila