Etusivu » Blogi » Syöpälääkkeet

Syöpälääkkeet

Syövän hoito on tunnetusti haastavaa, pitkäkestoista ja potilaalle erittäin raskasta. Kun Amatsonin viidakosta löytyy ihmehedelmä, joka parantaa syövän kuin syövän, on helppoa unohtaa lääkärin pessismistiset arviot tulevaisuudesta ja antaa asiastaan varmojen luonnontohtoreiden tuoda toivoa elämään.

Luonto on ehdottomasti laaja apteekki, jonka potentiaalisista lääkekasveista tunnetaan vain marginaalisen pieni osa. Kuitenkin ne kasveista löytyneet yhdisteet, joilla on lääkinnällinen vaikutus, ovat päätyneet lääkkeiden ainesosiksi sen takia että ne toimivat. Pajunkuori lievitti kipua jo entisaikoina ja 1800-luvulla opittiin eristämään pajunkuoresta salisiinia, lääkkeenä toimivaa ainesosaa. Salisiinista ja sen johdannaisesta aspiriinista saatiin nopeampi ja helpompi tapa lievittää kipua kipulääkkeen muodossa.

Kasveja ja niiden sisältämiä yhdisteitä tulee tutkia huolella ennen kuin hyppää johtopäätöksiin niiden toimivuudesta. Vaikka luonnon monipuolisuus lääkeaineiden suhteen on hämmästyttävä, ei kannata ílman todisteita uskoa vihreän teen tai hain ruston poistavan rintasyöpää. Vaikka hedelmien syöminen onkin terveellistä, jää luonnonmukaisten syöpähoitojen myötä usein pois myös suuremmalla todennäköisyydellä syöpään toimiva hoitomuoto.

http://naturalhealthwarriors.com/natural-cancer-killer-10000-times-stronger-than-chemo/

Johannes Malkamäki

Kirjoittaja on BioMediTechin bioteknologian opiskelija.