Etusivu » Blogi » Bioteknologian sanansaattaja

Bioteknologian sanansaattaja

”Mitä on bioteknologia?” Tähän kysymykseen törmäämme jatkuvasti kertoessamme siitä, mitä opiskelemme.

 

Meistä jokainen on törmännyt bioteknologiaan jossain muodossa. Bioteknologian sovelluksia käytetään muun muassa terveydenhoidossa, maa- ja metsäteollisuudessa, elintarviketeollisuudessa sekä teollisissa prosesseissa. Yksinkertaisuudessaan bioteknologia voi olla hiivojen ja homeiden hyödyntämistä juomien ja ruokien valmistuksessa, mutta parhaimmillaan bioteknologian avulla voidaan pelastaa ihmishenkiä uusien lääketieteellisten sovellusten kautta.

 

Bioteknologian uudet sovellukset herättävät usein hämmästystä ja epätietoisuutta, kun samaan aikaan osaaminen alalla lisääntyy jatkuvasti kiihtyvällä vauhdilla.

 

Tämä blogin tarkoituksena tuoda bioteknologian tietämys lähemmäksi sinua välittämällä kuukausittain uutisia alasta, esittelemällä alan tieteentekijöitä, selvittämällä faktoja ja toimimalla linkkinä alalla jo olevien ja alasta kiinnostuneiden opiskeiljoiden välillä.

 

Toivotamme kiinnostavia lukuhetkiä blogin parissa!

 

Miika Fadjukov & Johannes Malkamäki

Kirjoittajat ovat BioMediTechin bioteknologian opiskeilijoita.