Etusivu » Blogi » Biologian kesäkoulu

Biologian kesäkoulu

Onassis Foundation Science Lecture Series 2015, viikon mittainen biologian kesäkoulu järjestetään tänä vuonna Iraklionissa Kreikassa 6. – 10.7.2015 . Kesäkoulun aiheena ovat tänä vuonna kantasolut ja kesäkoulu keskittyy erityisesti kantasolujen kykyyn muodostaa monimutkaisia organismeja. Luennoilla keskustellaan muun muassa menetelmistä, joilla kantasoluja voidaan kerätä ja joilla kantasoluista voidaan muodostaa uusia elimiä ja näin parantaa ihmisten terveyttä.

 

Onassis säätiö tarjoaa avustuksen 15 kansainväliselle opiskelijalle matka- ja majoituskuluihin. Avustusta voivat hakea jatko-opiskelijat ja maisteriopiskelijat. Hakemus avustusta varten tulee jättää 31.5.2015 mennessä.

 

Lisätietoja, sekä hakemus: http://www.forth.gr/onassis/index.php?show=2015-07-06