Etusivu » Blogi » Vuosijuhlat 2016

Vuosijuhlat 2016

Nyt, kun vuosijuhlatiimikin on lähes toipunut juhlista ja blogimme on saatu korjattua, on aika palata näihin viime vuoden ihaniin syyspäiviin, jolloin rakas ainejärjestömme saavutti 15 vuoden iän.

Voiko ihanammin päivä enää alkaa? Onko ihanampaa aamua kuin tää? Kun sä silmät aukaiset ja kampaamoon pinkaiset, on siellä mimosaa, croissantit ja tuolit avoimet. Biopsin leidit aloittivat siis juhlapäivänsä ihanien Studio Joyn tekemien kampausten parissa.  Tunnelmia aamulta näet seuraavassa kuvassa.

Päivä meni nopeasti jännittäessä tulevia juhlia, mutta pian koitti ilta ja oli cocktail-tilaisuuden vuoro virittää juhlakansa sopivaan tunnelmaan. Cocktailpalojen ja juoman äärellä seurustelu sujui mukavasti. Seurustelua tahditti Chopin:n pianomusiikki, jota Pirkka Kaipiainen meille esitti. Biopsi ry:n hallitus vastaanotti tervehdykset rakkailta ystävyysainejärjestöiltä Bioner, Salus, TLK , MIK ja Teemalta. Lisäksi BMT, LATTE, MediSapiens ja Vanhat PJ:t muistivat meitä ihanilla lahjoilla.  Cocktail-tilaisuuden rennoista tunnelmista kuvia alla, muistin virkistämiseksi (vaikka tämä osuus pitäisi kyllä vielä illasta muistaa).

Cocktail-tilaisuudesta pinkaisimme portaat alas ja nappasimme pikaisen tunnelmaa kuvaavan hallituskuvan. Emmekös vain olekin erittäin kauniita? 🙂

Pikaisen happihyppelyn jälkeen oli aika vastaanottaa vieraat ja siirtyä juhlasalin puolelle. Tyylikkyydessään Viihdepalatsin tilat vetävät vertoja ”The Great Gatsby:n” kartanolle niin tarjoiluiden kuin ulkonäkönsä puolesta. Juhlassa kuultiin innostavia ja vertaansa vailla olevia puheita, koettiin lumoava Mikon ja Kertun tanssiesitys, nautittiin upea ja maittava illallinen, laulettiin, juotiin ja laulettiin ja no –  juotiin. Aivan niin kuin akateemiseen vuosijuhlaperinteeseen kuuluu. Virallisen ohjelman päätteeksi valtasimme tanssilattian bändin soittaessa monipuolisen sekoituksen tanssimusiikkia niin perinteiseen kuin vähän modernimpaankin makuun.

Aivan kuten Linnan juhlissa – seuraavista juhlan vaiheista ei ole olemassa tallennettua kuvamateriaalia, sillä tässä vaiheessa kamerat sammuivat (vai kameramiehet?). Juhlakansan huhutaan kuitenkin siirtyneen jatkoille Hotelli Ilveksen yökerhoon, jossa juhlat jatkuivat aina pikkutunneille saakka. Hurjimmille juhlijoille tarjolla oli vielä jatkojen jatkot tarjoiluineen Sorin saunalla. Jos aurinko nousisi marraskuussa ”oikeaan aikaan” olisi ollut jo valoisaa, kun poistuimme saunalta unille, sillä yöuniksihan näitä pieniä torkkuja ei tässä vaiheessa enää kukaan kehtaa väittää.

Tähän asti tiukoin salassa pidetty Sillispaikan sijainti paljastettiin juhlakansalle vasta sunnuntaina matkaoppaiden saattaessa väsynyt juhlakansa virkistymään Beach-tunnelmiin palmujen, keitaiden ja uima-altaiden keskelle. Krapula taittui kuin varkain aamun tarjoilujen täyttäessä yön aikana ehtyneet energiavarastot ja suun kostuessa Biopsin epävirallisen olutseuran tuotteilla. Kiireetön aamu jatkui pitkälle iltapäivään juhlakansan polskiessa altaassa, saunoessa, syödessä jäätelöä, visaillessa sekä muutoin vain nauttiessa ihanasta päivästä. Pikkuhiljaa mieliin hiipi ajatus siitä, että pian kaikki tämä on ohi. Oli tullut aika päättää juhlat, kiittää järjestäjiä ja suunnata omien voimien mukaan joko jatkoille tai suoraan nukkumaan koko talveksi.

Vuosijuhlatiimi kiittää ja kuittaa! Tapahtuma oli kerta kaikkiaan erittäin onnistunut ja pidetty. Vielä kerran, kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille, sponsoreille, graafikko Adalle ja juhlavieraille. Paljon onnea 15-vuotiaalle Biopsille!