Etusivu » Blogi » Loimun syystervehdys!

Loimun syystervehdys!

Moikka biopsilaiset!

Taas se kesäloma loppui liian lyhyeen ja on aika palata koulukirjojen ja opiskelijatovereiden seuraan. Toivottavasti lomanne sujui hyvin, vietitte sen sitten töitä tehden tai ihan vain lomaillen.

On hyvin mahdollista, että se opiskelumotivaatio on kuitenkin jäänyt vielä lomailemaan ja kurssien alku tuntuu tahmealta. Jos näin on, niin käy ihmeessä lukemassa alasi uratarinoita Loimun jäsenlehdestä ja keräile näin motivaatiota tuleviin opintoihisi! Loimun jäsenlehden löydät helposti Loimun nettisivuilta. Hyvä lääke kadonneeseen opiskelumotivaatioon on myöskin ryhmässä opiskelu tai kirjastoon raahautuminen (vaikka opiskelijalounaan motivoimana).

Tsemppiä syksyyn toivottaa kampuspromoottorinne Lotta Hiihtola.

Syksy on opiskelijan kulta-aikaa!

Kesälomat, kesätyöt ja harjoittelut ovat takanapäin ja on aika palata opiskelijakollegoiden pariin kampukselle. Syksyyn liittyvät olennaisesti odotukset tulevasta lukukaudesta, ajanvietto opiskelukavereiden kanssa ja erilaiset opiskelijatapahtumat-itse opiskelua unohtamatta. Me Loimussa haluamme olla läsnä sinun opiskelijasyksyssäsi.

Loimu tukee oman ainejärjestösi toimintaa monipuolisen yhteistyön kautta esimerkiksi sponsoroimalla haalareita ja erilaisia yritys- ja työelämäexcursioita. Ainejärjestön tukemisen lisäksi Loimulla on kampuksellasi oma aktiivinen opiskelijayhdistys, joka järjestää tapahtumia ja työelämätilaisuuksia juuri sinua varten! Kannattaakin ottaa Loimun opiskelijat seurantaan somessa ja osallistua aktiivisesti tarjolla oleviin aktiviteetteihin. Kampuksellasi toimii myös Loimun oma kampuspromoottori, johon voit ottaa yhteyttä kaikenlaisissa Loimuun liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Loimu tukee opiskelijan matkaa kohti työelämää monin eritavoin. Ole yhteydessä Loimun opiskelijayhdistykseen tai kampuspromoottoriin, jos haluat esimerkiksi ideoida tai järjestää loimulaisten opiskelijoiden työelämää tukevia tapahtumia tai vaikkapa yritysvierailuja.

Opiskelijasyksy on usein aktiivista aikaa, jolloin sattuu ja tapahtuu. Olethan jo huolehtinut oman tonttisi kuntoon ja hoitanut itsellesi asianmukaiset vakuutukset turvaamaan selustasi vahingon varalle? Jos et, niin ei hätää: liittymällä Loimun jäseneksi pääset vaivattomasti käsiksi myös merkittäviin vakuutusetuihin. Kannattaa tutustua! Talven lähestyessä ajankohtaiseksi nousevat myös erilaiset laskettelu-, hiihto- ja muut mökkireissut. Eipä ehkä ensimmäisenä arvaisi, mutta meille loimulaisille nämäkin reissut järjestyvät edullisemmin ja Loimu onkin syytä pitää mielessä mökkivarauksia ja reissusuunnitelmia tehdessä. Kannattaa tutustua samalla muihinkin Loimun etuihin ja palveluihin ja liittyä opiskelijajäseneksemme.

Oikein antoisaa ja nautinnollista syksyä sinulle toivottaa Henri Loimun toimiston opiskelijasektorilta!