Etusivu » Blogi » Sponsoriesittely: Admescope

Sponsoriesittely: Admescope

Oletkin saattanut jo huomata yllä olevan logon pyörivän Biopsin nettisivuilla, mutta tiedätkö, mitä punamustan logon takaa löytyy?

Admescope on suomalainen, oululainen, ADME-Tox (Absorption, Distribution, Metabolism, Excretion and Toxicity) palvelututkimusyritys, jolta löytyy huippuosaamista lääkeaineenvaihdunnasta, lääkkeiden yhteisvaikutuksista, farmakokinetiikasta sekä kvantitatiivisestä bioanalyysistä. Yrityksen visiona on olla Euroopan johtava ADME-Tox palveluiden tarjoaja.

Admescope on 10 vuotta nuorempi kuin Biopsi, eli yritys on perustettu vuonna 2011 oululaisin voimin. Nuorehkosta iästä huolimatta paljon on jo saavutettu: Admescopen asiakkaita löytyy yli 30:stä maasta ja viidestä maanosasta. Julkaistuja tieteellisiä artikkeleita löytyy tältä porukalta reilusti yli 300! Vuodesta 2020 lähtien Admescope on ollut osa Symeres:iä, kansainvälistä palvelututkimusorganisaatiota, jolla on toimipisteitä sekä Euroopassa että USA:ssa.  Osana Symeresiä Admescope pystyy tarjoamaan laajemmin integroituja lääkekehityspalveluita

Mutta ketä Admescopen tiimistä sitten löytyy? No, sieltä löytyy kattaus muun muassa kemistejä, biokemistejä, farmasistejä, farmakologeja, biolääketieteilijöitä ja teknikkoja. Ja kaikilta heiltä luonnollisesti löytyy kokemusta ADME-tutkimuksista ja ymmärrystä lääkekehityksestä!

Miksi juuri ADME-Tox? Nämä tutkimukset ovat kriittinen osa lääkekehitystä; tutkimusten avulla säästetään aikaa sekä rahaa, ja myös vähennetään riskiä, että kehitteillä oleva yhdiste osoittautuukin toimimattomaksi myöhemmissä kehitysvaiheissa.

Admescopen missio on mahdollistaa tarkkaa tutkimukseen perustuvaa päätöksentekoa lääkekehityksessä tarjoamalla huippulaadukasta tutkimustyötä. Yrityksen arvoiksi on tiivistetty neljä asiaa: laatu, asiakastyytyväisyys, läpinäkyvyys sekä luottamuksellisuus. Missio sekä arvot yhdistyvät jokapäiväisessä työssä: Admescopen tutkimustyötä tehdään kuunnellen asiakkaiden tarpeita ja toiveita, matkan varrella konsultoiden ja hioen tutkimussuunnitelmaa.