Etusivu » Blogi » Yhteistyö 24Rentin kanssa

Yhteistyö 24Rentin kanssa

Saimme 24Rentiltä pakettiauton käyttöömme vuosijuhlaviikonlopuksi. Näin meillä auton kanssa sujui:

Auton vuokra-aika alkoi saman tien, kun vuorokausi kääntyi perjantaiksi. Biopsin fukseista valikoitui viikonlopuksi kuski, joka kävikin noutamassa auton heti yöllä. Sopiva noutopiste sattuikin löytymään suoraan kuskimme takapihalta, 50 metrin päästä. Tosin sattumasta tuskin voidaan puhua, sillä juuri noutopisteiden suuri määrä erottaa 24Rentin perinteisestä autovuokraamosta. Tampereella noutopisteitä löytyy lähes joka kulmalta! Auton noutaminen oli tehty sujuvaksi, eikä noutaminen ollut mikään ongelma myöhäisestä ajankohdasta huolimatta: autosta muutama kuva, ovet auki ja avaimet takakontin lukollisesta säilytyslokerosta. Ja ei kun koeajolle – ja sitten unten maille.

Aamusta kuski sekä muut ahkerat apukädet pääsivät aikaisin matkaan ja täyttämään pakettiautoa. Ja täyteen auto tulikin: astioita, koristeita, kuvausseinä, ilmapalloja sekä juhlajuomia.

Haasteen juhlapäivän valmisteluihin toi luentojen yhdistäminen jo muutoin kiireiseen päivään. Onneksi 24Rent mahdollisti opiskelijaystävällisen ratkaisun ongelmaan. Tampereella auton vuokraan kuuluu ilmainen pysäköinti Z-vyöhykkeelle ja näin saimme auton heti kampuksen viereen odottamaan luentojen ajaksi.

Päivän kääntyessä iltaan juhlapaikka oli saatu koristeltua täyteen kukoistukseensa ja oli aika lähteä kotiin lepäämään sekä valmistautumaan tulevan päivän rientoihin. Kaiken perjantaisen ristiin rastiin ajelun jälkeen juhlapäivän hulinaa voisikin kuvailla auton näkökulmasta lepopäiväksi. Ainoastaan neljä pellillistä jälkiruokaa sekä leipuri tarvitsivat laina-auton apua juhlapaikalle saapumiseen, mutta muutoin pakettiauto vain koristi juhlapaikan pihaa.

Sunnuntaiaamu kuluikin juhlapaikan siivoamisessa ja tyhjäämisessä. Ja jälleen paku oli täynnä.  Kiitos kaikille ahkerille siivoajille! Tavarat siirrettiin kerhohuoneellemme ja apujoukot kyydittiin kotiin. Nyt vielä viimeisenä tehtävänä to do -listalla oli laittaa auto palautuskuntoon. Pienen puunauksen ja tankkauksen jälkeen auto oli kuin uusi ja oli aika heittää hyvästit viikonlopun menopelille. Jälleen auto saatiin parkkiin kätevästi kuskin takapihalle, avain palautettiin lokeroon, kuvat otettiin autosta ja niin ovi meni lukkoon. Palautus, kuten auton noutaminen, oli kätevää ja helppoa.

Haluaisinkin päättää tämän postauksen kuskimme sanoin: viikonloppu auton kanssa sujui oikeastaan, no, ihan täydellisesti. Kiitos 24Rent autosta!